Ik ben MfN-registermediator (zie ook MfN) en gespecialiseerd in non-verbale analyse. De non-verbale analyse stelt mij in staat snel inzicht te krijgen in de onbewuste processen. Dat inzicht geeft bij conflicten extra informatie over hoe personen elkaar in hun interactie onbewust prikkelen tot conflictgedrag. Op die manier wordt de kern van een conflict snel duidelijk. Ook wordt het conflict op een dieper niveau bespreekbaar gemaakt, wat vaak de sleutel is tot de oplossing. Doordat de partijen kunnen begrijpen en herkennen hoe zij in conflict raken, is de oplossing geborgd en daarmee de terugval in een nieuw conflict minder waarschijnlijk.

Ik werk vooral met conflicten in het arbeidsrecht en daarnaast met conflicten waarbij het betrokkenen niet goed duidelijk is waarom het conflict blijft bestaan of steeds terug komt, of met conflicten met een langere historie.

Naast het oplossen van conflicten, help ik teams en individuen om conflicten te voorkomen. Ook daarvoor gebruik ik de non-verbale analyse om inzicht te geven in de onbewuste interactiepatronen, de kwaliteiten en behoeften van mensen. Met dat inzicht heb ik tal van conflicten opgelost en voorkomen.

Ik ben als MfN-registermediator ook verbonden aan het Conflictwarenhuis.

Aliona    info@aliona.nl