Referenties

Het lastige als mediator is dat betrokkenen er niet mee te koop lopen dat ze gebruik gemaakt hebben van een mediator. De meeste van de onderstaande referenties zijn daarom anoniem, afkomstig uit evaluatieformulieren of spontane mails.

Ik heb nu een aantal malen mogen ervaren wat de professionaliteit is van Windy als het gaat om op een constructieve, snelle manier de grootste afstanden te overbruggen in schijnbaar uitzichtloze probleemsituaties. Haar specialisatie in non-verbale communicatie en zien wat er niet gezegd wordt, is daarbij een grote pré. Ik kan haar als mediator van harte aanbevelen.
Johan de Kort, de Kort HR Support.

Windy is als mediator mens- en resultaatgericht. Als beide partijen de intentie hebben eruit te komen, heeft zij een constructieve, doelgerichte aanpak.

Dank je wel voor de begeleiding. Was vertrouwd en constructief.

De uitkomst van deze mediation was niet wat wij destijds hoopten en dit is ronduit jammer, want we hadden graag met een gezonde [naam medewerker] verder gegaan. Helaas is het zo niet gegaan en aan jouw input heeft het zeker niet gelegen! Wij willen je bedanken voor onze prettige samenwerking.

Bedankt voor de fijne hulp!